Streppel: "We mogen ook wel een keer geluk hebben"

10 april 2014, 08:57

Over geluk had Willem II niet te klagen in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Tilburgse ploeg leek tegen puntverlies te gaan aanlopen, maar kreeg in blessuretijd een omstreden strafschop. Omdat Bruno Andrade deze penalty feilloos benutte, hield Willem II alsnog drie punten over aan het duel op de Vijverberg.

Door die overwinning is Willem II de nieuwe koploper in de Jupiler League. De titel lonkt, al benadrukt coach Jurgen Streppel in gesprek met Omroep Brabant dat zijn team in Doetinchem niet bepaald met de overtuiging van een titelkandidaat speelde. "Ik zag geen kampioensploeg. Er zat veel spanning op. We hebben de druk proberen weg te halen, maar je ziet na de voorsprong de spelers toch denken dat we bovenaan staan. Dan denk je aan resultaat en sluipt er twijfel in."

"Maar we mogen ook wel een keer geluk hebben", vervolgt de oefenmeester met een glimlach. "Die penalty in de laatste minuut heb ik niet gezien, maar Bruno Andrade maakt altijd de penalty's. Klaar, inpakken, wegwezen."

Willem II heeft nu twee punten meer dan FC Dordrecht, dat maanden aan kop stond. Beide teams hebben nog vier wedstrijden te spelen. Streppel: "De druk ligt nu bij Dordrecht, zij moeten vrijdag winnen. Zij hebben weken geroepen dat wij moeten en dat wij een lastig programma hebben. Nou goed, nou mogen zij het bewijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen