Ancelotti klaar voor 'finale': "Doel is drie keer te winnen"

6 mei 2014, 16:45

Real Madrid moet morgen (woensdag) winnen van Real Valladolid om de spanning in de Spaanse titelstrijd te houden. Als de Koninklijke de uitwedstrijd wint, komt het met nog twee wedstrijden te gaan op twee punten van stadgenoot en koploper Atlético Madrid. Trainer Carlo Ancelotti heeft alle vertouwen in zijn manschappen.

"Ik denk dat onze vorm goed is", zegt de Italiaan op de clubsite. "We hebben spelers met veel ervaring die weten hoe de titelstrijd werkt. In onze ploeg zit veel karakter. Als we alle drie wedstrijden nog winnen, hebben we nog een kans op de titel. Dat is dan ook ons doel. Atlético heeft het voordeel, zij hebben nog vier punten nodig. Morgen spelen we een finale."

Cruciaal in de titelstrijd kan de ontmoeting op de laatste speeldag tussen Atlético en FC Barcelona zijn. "Ik verwacht dat beide teams gewoon proberen te winnen." De Catalanen zijn zo goed als uitgeschakeld in de titelrace en kunnen Real benadelen door met opzet te verliezen van Atlético, waardoor de aarsrivaal niet kampioen wordt. "Ik verwacht dat iedereen professioneel is. Ik denk dat Barcelona gewoon wil winnen en alles geeft."

Ancelotti kan woensdag beschikken over Cristiano Ronaldo, maar niet over Gareth Bale en Daniel Carvajal. "Met Cristiano gaat het goed. Hij is een beetje vermoeid, maar zal morgen spelen. Carvajal is niet beschikbaar en Bale ook niet. Alle andere spelers kunnen spelen. Ook Luka Modric, die maandag op de training nog ontbrak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen