De Jong: "Seedorf praat misschien wel te veel"

3 mei 2014, 17:42

Nigel de Jong is van mening dat Clarence Seedorf de tijd moet krijgen bij AC Milan. Volgens de middenvelder is de baan van Seedorf geen eenvoudige. "De wisseling van coach heeft de situatie bij de club bemoeilijkt. Seedorf heeft een andere filosofie", aldus De Jong tegen het Italiaanse Il Giornale.

Volgens De Jong is zijn landgenoot niet schuldig aan de tegenvallende prestaties van Milan. "Milan is een topteam dat moet meedoen om de bovenste twee plaatsen. Als de resultaten tegenvallen, moet iedereen na afloop van het seizoen voor de spiegel gaan staan en bij zichzelf te rade gaan."

De voormalig Ajacied erkent wel dat Seedorf nog onervaren is als trainer. "De baan van coach is een andere dan die van speler. Seedorf heeft pas vier maanden ervaring en hij leert nog elke dag bij. Hij praat misschien een beetje te veel, maar het is een must om ervaring op te doen. Seedorf is in ieder geval een winnaar, hij houdt van de club en weet als geen ander hoe het is om het shirt van Milan te spelen."

Milan bezet momenteel de tiende plek in de Serie A en heeft een achterstand van zes punten op Inter, dat vijfde staat. De stadgenoot is komende zondag de tegenstander van i Rossoneri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen