Dortmund beloont laatbloeier Kirch met contractverlenging

19 mei 2014, 14:17

Borussia Dortmund en Oliver Kirch hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van het contract. De middenvelder, waarover coach Jürgen Klopp zei dat hij 'nog nooit eerder een 31-jarige speler zich zo goed had zien ontwikkelen', zal tot de zomer van 2016 aan de club uit Dortmund verbonden zijn. BVB maakt via haar officiële website melding van de contractverlenging.

"Wat Oliver Kirch in de afgelopen weken en maanden laten zien heeft is uitzonderlijk. Hij is een belangrijke factor in het team en past zowel op fysiek als mentaal vlak perfect bij Borussia Dortmund ", zegt sportief directeur Michael Zorc over de 31-jarige Kirch.

Kirch, die dit seizoen onder meer imponeerde in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, is verheugd met zijn langere verblijf in Dortmund: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en het feit dat ik de mogelijkheid krijg om te acteren op dit hoge niveau. Ik zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat we volgend seizoen vele successen kunnen vieren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen