Fräser wil versterkingen in elke linie: "Noodzakelijk"

8 mei 2014, 11:54

Door een puike tweede seizoenshelft eindigde ADO Den Haag onder leiding van trainer Henk Fräser dit seizoen in het linkerrijtje. Een knappe prestatie van de ploeg uit de Hofstad, die lange tijd in degradatienood verkeerde. Om ook volgend seizoen succesvol te zijn, denkt Fräser dat versterkingen nodig zijn.

Na het ontslag van Maurice Steijn leidde Fräser ADO van de laatste naar de negende positie. "Hopelijk heeft het invloed op de komende weken, als we de selectie willen versterken, dat spelers net een extra stimulans hebben om voor ons te kiezen", zegt de coach tegen VI. "In elke linie is versterking noodzakelijk, om volgend seizoen niet in de problemen te komen."

Doelman Robert Zwinkels kan in Den Haag een nieuwe verbintenis voor drie seizoenen ondertekenen, terwijl de club komende week in gesprek gaat met Tom Beugelsdijk. Voor de middenlinie worden Maikel Kieftenbeld, Evander Sno en Ryan Koolwijk als versterkingen genoemd. Xander Houtkoop en Romeo Castelen worden als mogelijke aanwinsten voor de aanval beschouwd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen