Ontevreden fans willen grondige renovatie bij PSV

Ger
1 mei 2014, 22:08

Zeven supportersverenigingen van PSV willen dat hun favoriete club een verregaande hervorming ondergaat. Ze hebben geen vertrouwen meer in de huidige invulling van enkele belangrijke posities bij de Eindhovenaren. Als het aan de fans ligt, vertrekt technisch directeur Marcel Brands en doet trainer Philip Cocu een stapje terug.

De ontvreden supporters maken hun onvrede duidelijk op de fansite PSV Fans United. Volgens de aanhangers is hun club afgedaald naar een 'onwaardig niveau'. "Het topsportklimaat is bij PSV al jaren volledig verdwenen. Ieder seizoen verschuilt de directie zich achter excuses zoals nu weer de fitheid van de spelers", staat er in de boze brief. "Het moeten presteren en het moeten spelen om de hoogste plaatsten is geen must meer maar een leuke bijkomstigheid. De topsportcultuur van willen winnen is al seizoenen op rij verdwenen."

De betreffende supportersgroepen zeggen het vertrouwen op in het gehele technische kader van PSV, zowel technisch manager Brands als de technische staf onder leiding van Cocu. Bovendien geven de fans advies voor de invulling van de Raad van Commissarissen.

De grootste supportersgroep, de Supportersvereniging PSV, heeft de brief niet ondertekend. Zaterdag tijdens de laatste competitiewedstrijd van de club gaan de fans met spandoeken hun ongenoegen uiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen