Van de Looi over return van zondag: "Wordt weer tactisch"

16 mei 2014, 17:50

Dankzij een doelpuntloos gelijk in Alkmaar ligt de strijd in de finaleronde van play-offs om Europees voetbal nog helemaal open. Komende zondag (17.30 uur) staat de return tussen FC Groningen AZ op het menu, in de Euroborg.

"We zullen zondag zeker niet als blinden gaan aanvallen", zegt Groningen-coach Erwin van de Looi op de officiële clubsite. "Buiten dat het lekker weer wordt, zal het ongetwijfeld ook figuurlijk een heet middagje worden. AZ weet uitstekend op resultaat te spelen. Wij houden opnieuw rekening met drie mogelijke formaties. Het was donderdag tactisch en dat zal het zondag ook weer worden. Het is de finale van de play-offs, met Europees voetbal als inzet, niet een wedstrijdje tegen Bal op het Dak 3", beseft de keuzeheer van Groningen.

Van de Looi hoopt dat Groningen het seizoen in glans kan afsluiten in eigen stadion. "Zondagmiddag hebben we een vol huis en kunnen we de steun van alle supporters goed gebruiken. Dat moet een voordeel voor ons worden. Maar we laten ons niet gek maken en gaan niet als kippen zonder kop voetballen", aldus Van de Looi, die geniet van de slotfase van het seizoen: "Het is prachtig dat we tot de laatste wedstrijd in de race zijn voor het laatste Europese ticket!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen