Brazilië sluit af met nipte zege én fluitconcert

6 juni 2014, 23:10   Bijgewerkt: 6 juni 2014, 23:53

Minder dan een week voor de start van het WK in eigen land heeft Brazilië zijn grootse vorm nog niet gevonden. De Goddelijke Kanaries, favoriet om straks hun zesde wereldtitel in de wacht te slepen, wonnen vrijdag weliswaar in een oefeninterland met 1-0 van Servië. Het spel dat ze in Sao Paulo op de mat legden, was echter verre van indrukwekkend.

Servië, dat niet eens op de mondiale titelstrijd actief is, bood Brazilië heel aardig partij. Het Balkanland, met Dusan Tadic van FC Twente in de basis en AZ'er Nemanja Gudelj als invaller, had in fases zelfs het betere van het spel. En dat pikten de Braziliaanse fans niet. Zij trakteerden hun internationals na de eerste helft op een fluitconcert.

Na de doelwissel werd het er echter niet beter op wat de WK-gastheer liet zien. Een blamage bleef evenwel uit, omdat Fred in de 58ste minuut al vallend raak schoot. Hulk dacht twintig minuten later 2-0 te maken, maar zijn doelpunt werd volledig ten onrechte afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Kort daarvoor was Servië dicht bij de gelijkmaker, Milos Jojic raakte de paal.

Ondanks de winst was er ook na afloop een licht fluitconcert te horen op de tribunes in Sao Paulo. Brazilië opent het WK komende donderdag met een wedstrijd tegen Kroatië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen