Honduras berust in nederlaag: "Ze waren superieur"

16 juni 2014, 00:29

Honduras moest zondagavond haar meerdere erkennen in Frankrijk, dat zich zonder problemen naar een comfortabele 3-0 overwinning wist te spelen in haar eerste duel op het WK in Brazilië. Honduras-bondscoach Luis Fernando Suárez berustte na afloop in de verliespartij van zijn ploeg.

"Frankrijk was negentig minuten lang de bovenliggende partij", gaf Suárez na afloop van het ruim verloren duel toe. "Ze waren superieur. Er zijn geen excuses", luidt de duidelijke taal van de Hondurese trainer, die beseft dat er werk aan de winkel is voor hem: "Ik moet een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat het team beter zal functioneren."

Er vond een primeur plaats in de wedstrijd tussen Frankrijk en Honduras, aangezien de doellijntechnologie uitsluitsel moest geven of de tweede treffer van de Fransen de doellijn daadwerkelijk gepasseerd was. Het leidde tot enige consternatie in het stadion, weet ook Suárez: "De machine zei eerst dat het geen doelpunt was en daarna wel weer. Ik wist niet wat ik moest denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen