Serero zet handtekening en is Ajacied tot medio 2017

8 juli 2014, 15:48

Ajax en Thulani Serero hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De Zuid-Afrikaan lag vast tot de zomer van volgend jaar, maar dankzij zijn nieuwe en verbeterde contract is de belangrijke pion op het middenrif tot de zomer van 2017 in een Ajax-shirt te bewonderen. De Amsterdammers hebben de contractverlenging via de officiële kanalen aangekondigd.

De in Johannesburg geboren Serero kwam in 2011 aanwaaien bij Ajax, nadat hij drie seizoenen lang deel uitmaakte van de gelederen van satellietclub Ajax Cape Town. De middenvelder kwam tot dusver tot 61 officiële optredens (acht doelpunten) in de Amsterdamse hoofdmacht. "Ik ben enorm blij met deze contractverlenging", zegt Serero over zijn verlengde verblijf bij de kampioen van Nederland.

"Ik vind het prachtig om hier te spelen", vervolgt Serero. "Ajax heeft me de kans gegeven in Europa te voetballen en daar ben ik enorm dankbaar voor. Het was geen moeilijke beslissing om mijn contract te verlengen. De club betekent enorm veel voor me en ik wil het vertrouwen dat ik krijg terugbetalen op het veld. Afgelopen seizoen was nog niet top, ik kan beter. Ik moet meer scoren, meer assists gaan geven."

Frank de Boer denkt dat er nog genoeg rek zit in de middenvelder. "Ik denk dat Thulani vijf, zes doelpunten per seizoen meer kan maken en ook beslissender kan worden met assists", aldus de coach, die veel vertrouwen in Serero heeft: "Thulani heeft een heel goed seizoen gedraaid, reuzenstappen gemaakt. Hij heeft een kans gekregen toen Eriksen vertrok en die heeft hij met beide handen aangepakt. Nu is tijd om opnieuw een stap te maken en nog waardevoller te worden voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen