Bedreigde Van Zweden ziet voorlopig af van aangifte

Ger
12 augustus 2014, 00:11

John van Zweden gaat toch geen aangifte doen van doodsbedreigingen aan zijn adres. De mede-eigenaar van Swansea City ziet daar van af na overleg met FC Utrecht. De afgelopen dagen kreeg hij enkele 'vreselijke' telefoontjes van vermeende supporters van de Domstedelingen.

Van Zweden kreeg van de bellers onder meer te horen dat zijn behangzaak in brand zou worden gestoken. De bedreigingen hebben te maken met het nieuws dat FC Utrecht naar de FIFA is gestapt inzake de transfer van Michel Vorm. De club van trainer Robbie Alflen meent geld te goed te hebben van Swansea City, dat de keeper deze zomer transfereerde naar Tottenham Hotspur. FC Utrecht is geschrokken van de bedreigingen aan het adres van Van Zweden en besloot contact op te nemen met de Hagenaar.

"Ik heb een goed gesprek gehad met Wilco van Schaik (algemeen directeur FC Utrecht, red.). Hij gaat met de supportersverenigingen om de tafel om dit tot op de bodem uit te zoeken. Zij nemen het heel hoog op", aldus Van Zweden tegen FOX Sports. "Ik vertrouw erop dat het daarmee afgelopen is, want ik was echt van plan aangifte te doen. Als ik nog maar één telefoontje in die trant krijg, doe ik dat ook echt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen