Bosz: "FC Dordrecht speelt met veel druk naar voren"

26 september 2014, 17:57

Weinig mensen hadden op voorhand verwacht dat Vitesse na zes speelronden op de zeventiende plaats zou staan in de Eredivisie. Toch is dat het geval. En dat terwijl het spel van de Arnhemse formatie prima is. Het ontbeert de ploeg van trainer Peter Bosz echter aan scorend vermogen. Zaterdag neemt Vitesse het op tegen FC Dordrecht.

Het is een ontmoeting tussen twee ploegen die tot dusver allebei vijf punten hebben verzameld. "Dordrecht is een ploeg die vorig seizoen gepromoveerd is. Zij zijn hetzelfde blijven spelen. Ze spelen met veel druk naar voren en komen daardoor snel één op één", zegt Bosz op de officiële website over de opponent van zaterdag. Hij vindt dat Vitesse-huurling Robin Gosens het prima doet bij de promovendus: "Hij ontwikkelt zich erg goed."

Zakaria Labyad en Guram Kashia zijn in Dordrecht niet inzetbaar voor Bosz. Davy Pröpper is er wel bij. De middenvelder behoort tot de voorselectie van Oranje. "Ik was verrast geweest als het niet zo was geweest. Hij is bezig met een fantastisch seizoen. Hij is doorgaan op vorig seizoen. Hij speelt nu al een lange periode erg goed. Ik zou het logisch vinden als hij ook bij de definitieve selectie zit", aldus Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen