Dordrecht is underdog: "Vitesse herbergt meer kwaliteit"

26 september 2014, 17:24

FC Dordrecht begon het seizoen uitstekend, met een knappe 1-2 uitoverwinning op sc Heerenveen. Het is echter tot dusver de laatste overwinning van de promovendus, aangezien er daarna vijf wedstrijden op rij niet gewonnen werd. Zaterdagavond nemen de Dordtenaren het, zonder de geblesseerde Funso-King Ojo en Giovanni Korte, op tegen Vitesse.

Dodrecht kan haar borst nat maken voor Vitesse, stelt trainer Ernie Brandts: "Een goed combinerende en lastige bespelen ploeg", zegt hij over de Arnhemmers. "Net als wij spelen zij zeer aanvallend, dus het kan een leuke, open wedstrijd worden. Beide teams hebben in de eerste zes speelronden te weinig gekregen voor het vertoonde spel en willen winnen."

Brandts beseft dat Dordrecht de underdog is tegen Vitesse. "Vitesse herbergt meer kwaliteit dan de selectie van Dordrecht. Hun begroting is ook een veelvoud van die van ons. Maar dat zegt allemaal niets wanneer je aan de aftrap staat. Wij zullen ons eigen spel spelen en Vitesse proberen te ontregelen. Het zal normaal gesproken een vermakelijke wedstrijd worden voor het publiek in het stadion en voor de kijkers thuis. Wij kijken in elk geval uit naar het duel met Vitesse en zijn er klaar voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen