Hodgson vindt werken met bankzitters geen probleem

3 september 2014, 00:15

Bondscoach Roy Hodgson van Engeland beschouwt de grote hoeveelheid buitenlanders die actief is in de Premier League niet als een nadeel. "Een aantal spelers die we selecteren, zullen bij hun club mogelijk op de bank zitten. Dat was vijf of tien jaar geleden nog ondenkbaar", erkende Hodgson bij een persconferentie in de aanloop naar het oefenduel met Noorwegen van woensdag. "Maar als ze wél bij hun club spelen, kan het een voordeel zijn voor de spelers en voor Engeland."

Engelse clubs gaven de afgelopen transferperiode honderden miljoenen uit aan spelers als Radamel Falcao, Ángel di María en Mario Balotelli, terwijl het nationale elftal op het WK in Brazilië na drie wedstrijden alweer naar huis kon.

Hodgson was ook positief over de transfer van aanvaller Danny Welbeck, die maandag voor ruim 26 miljoen euro van Manchester United naar Arsenal verhuisde. "Ik ben blij voor hem. Hij is nu bij een club waar hij misschien meer zal spelen."

Na de oefenwedstrijd tegen Noorwegen op Wembley volgt maandag de eerste EK-kwalificatiewedstrijd van Engeland in Zwitserland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen