Maduro claimt Ajax-interesse en waarschuwt Feyenoord

17 september 2014, 13:00

Ajax zat er tijdens de zomerse transferwindow aan te denken om de gelederen te versterken met Hedwiges Maduro. Dat heeft de 29-jarige middenvelder van PAOK Saloniki tegenover FOX Sports bevestigd. "Ik hoorde dat ze interesse hadden, maar echt concreet zijn ze niet geworden".

Volgens Maduro was het niet alleen het geval dat Ajax niet concreet werd. Hij mocht ook niet weg. "PAOK liet ook meteen weten dat ze me niet graag wilden laten gaan", zegt hij. "Ze zien hier een belangrijke speler in mij. De trainer (Angelos Anastasiadis, red.) zei aan het begin van het seizoen zelfs dat hij een team om mij heen wilde bouwen", aldus Maduro, die Ajax nog altijd een warm hart toedraagt: "Ik had er zeker serieus over nagedacht en had zeker geluisterd naar hun verhaal, want ik heb een heel goed gevoel bij die club. Ik weet ook zeker dat ik ooit terugkeer bij Ajax. Als speler, jeugdtrainer of anders desnoods voor een seizoenkaart op de tribune, haha!"

Maduro speelde de afgelopen jaren voor Sevilla, donderdag de tegenstander van Feyenoord in de Europa League. "Sevilla is thuis heel erg sterk. Ze verliezen bijna nooit in Ramón Sánchez. Sevilla is zeker de favoriet en het wordt een zware avond voor Feyenoord. Misschien wel een zware week, met ook De Klassieker tegen Ajax voor de deur. Maar de kracht van Feyenoord is wel dat ze haast in elke wedstrijd een goal maken. Dat is heel belangrijk in het Europese voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen