Blind met ManU tegen City: "Iedereen praat over die wedstrijd"

31 oktober 2014, 13:00

Na de wedstrijd tegen koploper Chelsea (1-1), staat alweer een volgende topwedstrijd op het programma voor Manchester United. De ploeg van Louis van Gaal speelt zondag tegen stadgenoot en regerend landskampioen Manchester City. Die wedstrijd leeft enorm in Manchester, heeft Daley Blind gemerkt.

"Als je door Manchester loopt, merk je dat iedereen het over de wedstrijd van zondag heeft", zegt de Oranje-international op de site van zijn management. "Ik verheug me enorm op die ontmoeting. Er zal op het scherpst van de snede gestreden worden, dat is zeker. Niemand wil zo'n beladen wedstrijd verliezen. Ik heb er zin in."

Blind is pas iets meer dan twee maanden speler van Manchester United, de middenvelder kwam eind augustus over van Ajax, maar voelt zich al volledig ingeburgerd. "Ik voelde me hier in Manchester al heel snel thuis. Iedereen die ik tegenkom, is ook ongelooflijk vriendelijk tegen mij. Dat heeft er zeker ook voor gezorgd dat ik eigenlijk nauwelijks aanpassingsproblemen heb gekend, zowel wat het voetbal betreft als daarbuiten."

De derby tussen Manchester City en Manchester United begint zondag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen