Cocu is teleurgesteld: "Dit was echt onze eigen schuld''

23 oktober 2014, 23:46   Bijgewerkt: 23 oktober 2014, 23:58

Trainer Phillip Cocu baalde behoorlijk van het puntverlies van PSV tegen Panathinaikos (1-1). "Dit was echt onze eigen schuld'', mopperde hij na afloop voor de camera van RTL 7.

"We doen in de tweede helft niet meer wat we moeten doen. De organisatie was weg. We hebben ons dit zelf aangedaan. Beetje bij beetje laten we zien dat we volwassen worden. Maar dat zijn we nog niet. In de eerste helft geven we geen kansen weg. Maar in de tweede helft gingen we steeds meer lange ballen geven. We zijn er nog lang niet."

Ook met de gele kaart die Memphis Depay kreeg voor het uittrekken van zijn shirt na zijn doelpunt was Cocu niet blij. "Dat moet hij niet doen. Dat leidt nu niet tot een schorsing, maar later in het toernooi kan het een dure kaart blijken. Ik begrijp dat je het doet na zo'n blessure, maar het is niet slim. De tweede gele kaart van Bruma was ook niet handig. Die dingen moeten er uit.''

PSV bezet na drie wedstrijden de tweede plek in groep E met 3 punten. De achterstand op koploper Dinamo Moskou is met 5 punten groot, terwijl Estoril (3 punten) de Eindhovenaren in de nek hijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen