Cocu moet lastige keuze maken: "Is alleen maar goed"

31 oktober 2014, 15:22

Phillip Cocu staat voor een moeilijke beslissing. Jorrit Hendrix, Adam Maher en Andrés Guardado vormden de afgelopen competitieduels een goed middenveld, maar tegen ADO Den Haag keert de herstelde aanvoerder Georginio Wijnaldum in principe terug in de basis. De grote vraag is wie daardoor zijn plek verliest.

Coach Cocu is in zekere zin blij met het feit dat hij deze lastige keuze moet maken, laat hij weten op de website van zijn club. "Ik vind het fijn dat ik die keuzes kan maken. Het is door blessures en schorsingen weleens anders geweest, maar de blessures zijn in ieder geval aan het verdwijnen. Ook Stijn Schaars en Abel Tamata komen er weer aan. Dat is alleen maar goed", zegt hij. Wie hij uit het elftal haalt, is nog niet duidelijk. De kans lijkt echter groot dat Cocu ervoor kiest om Hendrix op de bank te zetten en Guardado op diens plek te zetten.

Met ADO treft PSV de nummer vijftien van de Eredivisie, maar de trainer benadrukt dat van onderschatting geen sprake mag zijn "Als we denken dat we zomaar even winnen, komen we gewoon in de problemen. Dat hebben we al een aantal keer gezien. Wij mogen nooit op die manier aan een wedstrijd beginnen." Het doel is duidelijk: winnen. "Een thuiswedstrijd moet PSV altijd omzetten in drie punten. Als we de lijn van de afgelopen weken doortrekken, tijdens de wedstrijd geconcentreerd zijn en vanuit onze taak blijven spelen, moet dat ook lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen