Counterend NAC dankt Velthuizen voor punt tegen Vitesse

25 oktober 2014, 20:26   Bijgewerkt: 26 oktober 2014, 12:17

NAC Breda heeft zaterdagavond een goed resultaat geboekt door een punt mee te nemen uit Arnhem: 2-2. Door de verdediging gesloten te houden, dwong het de thuisploeg veelal tot afstandsschoten en dat leverde weinig gevaar op. NAC stichtte alleen gevaar vanuit de counter en wist daaruit tot scoren te komen en mocht uiteindelijk een punt bijschrijven door een grote blunder van Velthuizen

Vitesse-trainer Peter Bosz speelt het liefst aanvallend voetbal en dat is de laatste tijd goed te zien bij de wedstrijden van de Arnhemmers. De tegenstanders krijgen bijna geen ruimte om te voetballen of komen überhaupt niet aan de bal. Dat was ook zaterdagavond het geval. Voor eigen publiek had Vitesse op een gegeven moment tachtig procent balbezit. Dat deed het niet met terughoudend voetbal, maar door voortdurend de pass vooruit te zoeken. Het zorgt ervoor dat er steeds meer stoeltjes in de Gelredome bezet raken.

Voor NAC is dit een welkome opsteker in een moeilijke periode. Aan de club uit Breda nu de taak om de weg omhoog in te zetten, zich te ontdoen van de degradatiezone en zo snel mogelijk duidelijkheid te creëren rondom het hoofdtrainerschap. Gertjan Verbeek lijkt de nieuwe trainer van NAC te gaan worden. Hij was aandachtig toeschouwer in de Gelredome. Voor Vitesse is dit een flinke tegenvaller. Het had anders aansluiting gevonden met de top van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen