El Ahmadi: "Zo hoort Vilhena gewoon in het elftal"

27 oktober 2014, 08:12

Nadat hij een aantal wedstrijden op rij genoegen moest nemen met een plek op de bank, mocht Tonny Vilhena tegen SC Cambuur weer in de basis starten bij Feyenoord. De voormalig jeugdinternational verving de geblesseerde Lex Immers op het middenveld en speelde prima, zag ook teamgenoot Karim el Ahmadi.

Na afloop van het duel stak El Ahmadi tegenover AD Sportwereld de loftrompet over Vilhena. "Als hij zoals vandaag speelt, hoort hij eigenlijk gewoon in het elftal", stelt de routinier. Met Vilhena in de ploeg won Feyenoord met 0-1 van Cambuur. "Ik vind dat Tonny het uitstekend heeft gedaan, zeker gezien het feit dat hij een paar weken op de bank heeft gezeten. Als je dan een kans krijgt, moet je het laten zien. En dat heeft hij gedaan."

El Ahmadi is blij met de zege in Leeuwarden, de vierde op rij van zijn club in de Eredivisie, maar ziet nog verbeterpunten. Zijn ploeg scoort namelijk nog te weinig, vindt de middenvelder. "We moeten eraan werken om sneller naar een marge van twee of drie doelpunten toe te werken. Dat reken ik vandaag ook mezelf aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen