RKC krijgt goed nieuws over Martina en Najah

24 oktober 2014, 13:17

De opmerkelijke fysieke problemen van Derwin Martina vormen geen bedreiging voor zijn verdere carrière. Volgens het Brabants Dagblad heeft onderzoek uitgewezen dat er geen sprake is van chronische aandoeningen bij de verdediger, bij wie deze maand trombose in zijn linkerarm geconstateerd werd.

De clubarts van RKC noemde de blessure van Martina destijds een 'zeldzame aandoening'. "Omdat Derwin nu bloedverdunners moet slikken tegen de trombose is fysiek contact voorlopig uit den boze", sprak hij. De verdediger is zeker tot de winterstop nog uitgeschakeld, maar mag daarna stoppen met zijn medicijnen. Als een terugslag vervolgens uitblijft, kan hij na de winterstop weer wedstrijden gaan spelen voor RKC Waalwijk.

Ook een andere speler in de blessureboeg van RKC, Imad Najah (foto), ziet licht aan het eind van de tunnel. Na een kruisbandblessure, zijn tweede binnen twee jaar, kan hij eind november mogelijk zijn rentree maken. De regionale krant schrijft dat Najah op 28 november tegen Sparta wellicht weer mee kan doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen