Robben blij met KNVB: "Met z'n allen de boel oppakken"

22 oktober 2014, 08:29

In een evaluatiegesprek tussen directeur betaald voetbal Bert van Oostveen van de KNVB en Guus Hiddink werd dinsdag besloten dat de 67-jarige bondscoach aan het roer zal blijven staan bij Oranje. Arjen Robben heeft laten weten dat hij verheugd is met deze beslissing. "Want het gaat er uiteindelijk om dat we met z'n allen de boel oppakken. Je moet niet met de vinger wijzen naar de trainer of spelers."

Na de eclatante overwinning van Bayern München op AS Roma (1-7) ging Robben voor de camera's van de NOS in op de situatie bij het Nederlands elftal, waar Hiddink zwaar onder vuur lag na drie nederlagen in vier interlands. "Ik denk er veel aan hoe we het moeten oplossen met z'n allen", stelt de WK-uitblinker van Oranje. "We moeten keihard aan de slag gaan en uit een ander vaatje tappen. Als we op deze manier verdergaan, dan gaat het niet goed", waarschuwde Robben.

Robben stelt dat er werk aan de winkel is, maar heeft vertrouwen in een ommekeer. "We zijn oud en wijs genoeg en waren grote jongens op het WK met z'n allen. We moeten, heb ik al vaker gezegd, niet denken dat we goed zijn. We hebben niet de kwaliteit om lekker in de derde versnelling wedstrijden te winnen. We moeten volle bak. Er is veel werk te doen, maar ik kijk ernaar uit. We moeten met z'n allen gaan vechten en ook allemaal eens heel goed in de spiegel gaan kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen