Schreuder: "FC Twente heeft geen rare dingen gedaan"

Ger
30 oktober 2014, 08:42

FC Twente had woensdagavond uiteindelijk strafschoppen nodig om Go Ahead Eagles te verslaan in de KNVB Beker. Desondanks was trainer Alfred Schreuder in zijn nopjes over het optreden van de Enschedese ploeg.

"Ik ben heel tevreden over de instelling die de ploeg heeft getoond. De jongens wilden wat rechtzetten. Vanaf de eerste minuut maakten we het Go Ahead heel duidelijk dat het heel lastig zou worden en we hebben weinig tot geen kansen weggegeven", aldus Schreuder op de website van FC Twente. "Het enige minpunt vond ik dat de kansen die er waren niet werden benut. In die eindfase moet het bij ons beter, want we hebben zeker mogelijkheden gehad om de wedstrijd eerder te beslissen."

FC Twente kwam kort na rust tegenover tien man te staan nadat Xandro Schenk een tweede gele kaart had gekregen. "Maar dat zegt niet altijd dat het er makkelijker op wordt. We hadden het toen met name in baltempo beter kunnen doen", zegt Schreuder. "Voor de rest ben ik heel tevreden. De ploeg is heel geduldig geweest en heeft geen rare dingen gedaan, zoals je ook wel eens ziet gebeuren wanneer een team in een overtalsituatie komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen