Van den Brom: "We gaan naar Eindhoven om te winnen"

17 oktober 2014, 15:34

AZ gaat in de uitwedstrijd tegen PSV uit van eigen kracht. Coach John van den Brom vindt het belangrijk dat zijn team speelt met de intentie om drie punten te pakken, laat hij in aanloop naar het duel weten.

"We gaan zaterdag naar Eindhoven om te winnen, zo benader ik élk duel. Ik heb daar als trainer wel vaker gewonnen. Win je deze uitwedstrijd, dan is dat een belangrijke barrière. Het kan je houvast geven. Heeft PSV dit seizoen thuis pas één goal tegen gekregen? Dat zegt me niets", zegt de trainer op de website van AZ.

Het wordt voor Van den Brom zijn tweede wedstrijd als hoofdcoach, hij debuteerde twee weken geleden met een 2-2 gelijkspel tegen FC Twente. Daarna lag de competitie stil door de interlandperiode, Van den Brom greep die tijd aan om meer te leren over de club. "Doordat veel jongens de afgelopen weken waren uitgevlogen, hebben we de groep aangevuld met jeugdspelers. Dat was voor mij een mooie manier om ze te leren kennen. Het zijn ontzettend leergierige jongens, maar dat geldt voor de hele spelersgroep. Er is bij AZ ook veel mogelijk op het gebied van begeleiding. We hebben een uitgebreide staf en de mogelijkheid om met videobeelden te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen