Van Polen: "Schoot de bal gewoon lomp uit frustratie weg"

20 oktober 2014, 17:04

Direct na het laatste fluitsignaal van de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle (3-2) schoot Bram van Polen een bal uit frustratie het publiek in. De aanvoerder van de Zwollenaren raakte een oudere fan vol in het gezicht, waaraan de toeschouwer een hersenschudding overhield. De vleugelverdediger betreurt het incident, dat momenteel onderzocht wordt door de KNVB.

Van Polen maakt aan RTV Oost duidelijk dat er totaal geen sprake was van kwade bedoelingen. "Ik schoot de bal gewoon lomp uit frustratie weg. Dacht zelfs dat de bal het stadion uitging, maar toen zag ik de bal op het hoofd van die man belanden", zegt de captain van de bekerwinnaar. "Toen ik bij terugkomst in Zwolle hoorde dat die man met de ambulance werd afgevoerd, schrok ik wel. Ik heb toen meteen contact gezocht met Go Ahead en mijn excuses aangeboden."

De rechtsachter van PEC Zwolle vindt het wel logisch dat de KNVB een onderzoek heeft ingesteld, maar verwacht niet dat het voorval voor hem nog een staartje krijgt. "Het is begrijpelijk, als je weet dat een supporter een hersenschudding heeft opgelopen. Maar ik zou het overdreven vinden als ik geschorst wordt. Ik hoop dat er beelden van zijn, dan kun je zien dat ik nooit de intentie had om de bal bewust in het publiek te schieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen