Allegri wil niet spreken van uitcomplex in CL-duels

25 november 2014, 21:13

Voor Juventus staat woensdagavond de derde uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het menu. La Vecchia Signora kan weinig hoop putten uit de vorige twee duels die buitenshuis gespeeld werden in het kampioenenbal, aangezien deze allebei verloren gingen. Atlético Madrid en Olympiakos bleken te sterk.

Ondanks de matige staat van dienst in uitwedstrijden is trainer Massimiliano Allegri optimistisch gestemd voor het uitduel met Malmö FF van woensdag. "Het is geen probleem, omdat we in onze twee verloren uitwedstrijden wel zeer goed speelden", zei de Italiaanse coach op de persconferentie. "In Madrid toonden we karakter, in Griekenland creëerden we legio kansen."

"Maar morgen telt alleen het resultaat", beseft Allegri. "We moeten een snel tempo hanteren. Malmö speelt thuis heel anders dan uit. In eigen stadion zijn ze meer agressief. Ze hebben goede wedstrijden gespeeld en verdienden bijvoorbeeld niet om van Atlético te verliezen", aldus de trainer van Juventus. De Italiaanse kampioen staat op zes punten, net als Olympiakos. Atlético is koploper met negen punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen