Chelsea op titelkoers: "Er is nog niets gewonnen"

23 november 2014, 10:01

Chelsea blijft maar winnen in de Premier League en lijkt niet te stoppen te zijn. De Londense formatie is op titelkoers, maar manager José Mourinho benadrukt dat het nog te vroeg is om zijn huidige ploeg te vergelijken met het team waarmee hij een aantal seizoen geleden de landstitel wist te grijpen. Na de probleemloze 2-0 thuiszege op West Bromwich Albion van zaterdag zei de Portugees dat er nog niets gewonnen is.

The Blues zijn bezig aan hun beste start van het seizoen ooit. Er werden 32 punten gepakt in de eerste twaalf wedstrijden. De rest kan niet volgen. Southampton staat, weliswaar met een duel minder gespeeld, zeven punten achter Chelsea en Manchester City volgt op acht punten. Mourinho vindt het 'prachtig'. "Maar het team heeft nog niets gewonnen. We kunnen het niet vergelijken met de ploegen die alles gewonnen hebben."

"Als we titels winnen, dan kunnen we vergelijking aangaan", stelt Mourinho, die genoot van de eerste helft tegen West Bromwich. "Het voetbal was briljant", glimlacht de Portugese oefenmeester. "Ik zie de spelers er ook van genieten. Ze zijn blij met hun eigen prestaties. Ze spelen graag samen en ik voel het plezier. Maar ik herhaal dat er nog veel wedstrijden te spelen zijn. 26 maar liefst, dus er is nog niets binnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen