'Hiddink moet opstappen, De Boer geschikte opvolger'

14 november 2014, 10:47

Guus Hiddink doet er goed aan om de eer aan zichzelf te houden, na de EK-kwalificatiewedstrijd van komende zondag tegen Letland. Ongeacht het resultaat in de Amsterdam ArenA moet de bondscoach van het Nederlands elftal na de interland tegen de Letten opstappen, vinden de bezoekers van FCUpdate.nl. Frank de Boer wordt gezien als meest geschikte opvolger, al vindt men Ronald Koeman ook een prima optie.

Vanwege de bedenkelijke prestaties van Oranje, dat tegen vier nederlagen aanliep in de afgelopen vijf interlands, neemt de kritiek op Hiddink steeds meer toe. Het zwaard van Damocles hangt hem boven het hoofd. Dat komt ook door de bondscoach zelf, aangezien hij zijn lot verbonden heeft aan het duel met Letland. Levert deze wedstrijd geen drie punten op, dan houdt de geplaagde trainer het voor gezien. Uit een poll blijkt dat 78 procent vindt dat Hiddink sowieso moet opstappen, of Nederland nou wint of niet.

36 procent van de mensen pleit voor Frank de Boer als nieuwe bondscoach. De coach van Ajax geniet een lichte voorkeur boven Ronald Koeman. 31 procent vindt dat de manager van Southampton, die tot dusver uitstekend presteert in de Premier League, Hiddink moet opvolgen. Tenslotte stelt tien procent dat Danny Blind, momenteel assistent-bondscoach, het stokje moet overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen