Janmaat als aangever belangrijk voor Newcastle

9 november 2014, 16:28

Daryl Janmaat heeft op de best mogelijke manier gereageerd op het feit dat hij buiten de Oranje-selectie gevallen is. In de competitiewedstrijd van Newcastle United tegen West Bromwich Albion stond de oud-Feyenoorder met twee assists aan de basis van de 0-2 zege van zijn ploeg.

Janmaat legde de basis voor de knappe overwinning van Newcastle United in de laatste minuut voor rust. Hij bediende teamgenoot Ayoze Perez, die keurig scoorde. Een kwartier na rust legde de rechtsback een voorzet op het hoofd van Fabricio Coloccini, die de 0-2 binnen knikte. Bij Newcastle had, naast Janmaat, ook Tim Krul een basisplaats. Vurnon Anita bleef op de bank.

Bondscoach Guus Hiddink maakte afgelopen vrijdag bekend dat hij Janmaat niet nodig heeft in de komende interlands tegen Mexico en Letland. De twee rechtsbacks in zijn selectie van het Nederlands elftal zijn Ricardo van Rhijn van Ajax en Gregory van der Wiel van Paris Saint Germain.

Naast Newcastle United boekte ook Stoke City een knappe zege buitenshuis. Met Erik Pieters in de basis als linksback, evenals Janmaat gepasseerd door Hiddink, won Stoke met 1-2 bij Tottenham Hotspur. Bojan Krkic, vorig seizoen actief voor Ajax, opende de score. Nacer Chadli deed maakte het enige doelpunt voot Tottenham, de oud-speler van FC Twente volleerde de bal op fantastische wijze in de verre hoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen