Koeman ziet Southampton gelijkspelen bij Aston Villa

24 november 2014, 23:00

De zegereeks van het Southampton van manager Ronald Koeman in de Engelse Premier League is ten einde. Na vier opeenvolgende overwinningen kwamen The Saints maandag niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Aston Villa.

Southampton had voor de aftrap van het duel met Aston Villa slechts vijf tegengoals gekregen in de competitie. In de laatste vier wedstrijden werd zelfs elke keer de nul gehouden. Defensief geklungel lag echter aan de basis van het puntenverlies op Villa Park in Birmingham.

Southampton-keeper Fraser Forster verkeek zich op een lange bal van achteruit. Hij kwam gedecideerd zijn doel uitstormen, maar miste het speeltuig volledig. Hierdoor had Gabriel Agbonlahor een vrije doortocht naar het vijandelijke doel en de Engelsman wist daar wel raad mee: 1-0. Southampton maakte in het restant een niet heel overtuigende indruk, maar kwam tien minuten voor tijd wel op 1-1 door een doelpunt van Nathaniel Clyne. Meer zat er niet in voor de manschappen van Koeman, maar dat zou ook te veel van het goede zijn geweest.

Ondanks het puntenverlies staat Southampton nog altijd knap tweede in de Premier League, op zes punten van koploper Chelsea en met twee punten voorsprong op nummer drie Manchester City. Aston Villa staat slechts twee punten boven de rode streep. Bij de thuisclub was Ron Vlaar afwezig vanwege een kuitblessure, Leandro Bacuna bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen