Koploper PSV zakelijk langs FC Dordrecht

6 december 2014, 22:44

PSV was vanavond niet goed in het duel met FC Dordrecht, maar wel goed genoeg. Ondanks een vroege achterstand kwam de koploper nauwelijks in de problemen tegen de hekkensluiter. Georginio Wijnaldum scoorde twee keer voor PSV, dat via Memphis Depay zelfs nog een penalty miste. Door de overwinning is PSV nog steeds de leider van de Eredivisie.

Lang kon de thuisploeg, met Ryan Koolwijk in de ploeg, de voorsprong niet vasthouden. Dordrecht leek even te vergeten dat Wijnaldum ook op het veld stond, en liet hem totaal vrij. De hoge bal van Willems viel op zijn hoofd en Kurto was kansloos. Niet veel later kreeg PSV zelfs de kans op een voorsprong, nadat Ojo hands maakte in de eigen zestien. Memphis Depay nam de penalty vervolgens wat gemakzuchtig en raakte de lat. Daarmee mocht FC Dordrecht blijven hopen, maar vlak voor rust was het toch raak. Luuk de Jong kopte uit een corner de bal in het net, terwijl hij een minuut eerder nog een enorme kans op 1-2 had laten liggen.

In de laatste minuten speelde PSV de wedstrijd uit. FC Dordrecht was moegestreden en kon weinig tot niets meer uitrichten. Weer moet de ploeg een nederlaag verwerken en is het zoeken naar lichtpuntjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen