Leverkusen juicht: "Kwartfinale halen zou droom zijn"

25 februari 2015, 23:22

Bayer Leverkusen zorgde woensdag voor een stunt in de achtste finale van de Champions League. De nummer zes van de Bundesliga won thuis met 1-0 van Atlético Madrid, dat vorig seizoen de finale van het miljoenenbal haalde. Een prachtig resultaat, vindt coach Roger Schmidt.

"Dit is een eerste stap, het zou een droom zijn als we erin slagen om de kwartfinale te halen", liet hij direct na de wedstrijd weten. Schmidt is bijzonder tevreden over het optreden van zijn ploeg in de heenwedstrijd tegen Atlético. "We verdedigden goed, stonden compact en waren altijd in de positie om elkaar op het veld te helpen. Daarnaast waren we sterk in de omschakeling naar voren, we slaagden erin om de spitsen snel te bereiken."

Naast coach Schmidt kan ook technisch directeur Rudi Völler zijn geluk niet op. "Als je een uitstekende ploeg als Atlético kan verslaan, is dat zonder twijfel een geweldige prestatie. Natuurlijk wordt de return lastig, maar na onze moeizame wedstrijden in de Bundesliga de laatste weken is dit een mooie opsteker. We hebben een uitstekende prestatie geleverd, iedereen was van de eerste tot de laatste minuut geconcentreerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen