Schreuder baalt: "We moeten grote jongens worden"

7 februari 2015, 21:39

Voor de tweede maal dit seizoen ging FC Twente in de Eredivisie ten onder tegen Excelsior. De promovendus uit Kralingen verraste vriend en vijand zaterdagavond door met een knappe 1-3 overwinning van het veld te stappen in de Grolsch Veste van de Tukkers.

"Voor ons is dit een heel teleurstellend resultaat", zo luidt de logische conclusie van Twente-trainer Alfred Schreuder op de clubwebsite. "We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook een grote kans. We wisten hoe ze zouden spelen, maar op dit veld was het moeilijk tussen de linies te spelen. Excelsior stond vrij goed en wij waren niet bij machte tot grote kansen te komen. Na de 1-2 had ik het gevoel dat het vertrouwen bij ons wegzakte", treurt de trainer van de ploeg uit Enschede.

"Twee weken geleden waren we de gevierde man, nu krijgen we de hoon over ons heen, dat is ook terecht", vervolgt Schreuder. "Dit is jammer, we moeten knokken en doorgaan. We zitten in een fase dat we met vallen opstaan grote jongens moeten worden. We hebben nog genoeg wedstrijden om bij de bovenste vijf te eindigen en ook de beker hebben we nog in het vooruitzicht. Al met al is dit een teleurstellende avond, met een verdiende overwinning voor Excelsior."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen