Schreuder verwacht 'reactie' van FC Twente

6 februari 2015, 17:39

Alfred Schreuder is blij dat zijn ploeg FC Twente dit weekend al weer een wedstrijd speelt, aangezien er afgelopen woensdag werd verloren bij ADO Den Haag. De Tukkers krijgen zaterdag in de eigen Grolsch Veste bezoek van Excelsior.

"Het is goed dat deze wedstrijd snel volgt. We verwachten een reactie van het elftal", zegt Schreuder op de clubwebsite. "We hebben gisteren de wedstrijd tegen ADO Den Haag nabesproken en daarna afgesloten. Je merkt dat de spelersgroep dan zelf ook kritisch is na zo'n duel."

"We hadden afgelopen week drie goede resultaten geboekt en bij vlagen goed spel laten zien. Bij ADO beginnen we goed, schieten we een bal op de lat, maar krijg je het gevoel dat de spelers het daarna te makkelijk oppakken", aldus Schreuder. "Dat zag je ook bij de tegengoals. Het leek op onze uitwedstrijd tegen Excelsior (2-1 verlies, red.). Dit team moet hiervan leren. De spelers moeten leren het gevaar van een wedstrijd in te zien. Je begint iedere wedstrijd weer opnieuw, wat is het verwachtingspatroon en hoe ga je er zelf mee om?"

"We willen aansluiting behouden, we moeten winnen", besluit Schreuder zijn vooruitblik op de ontmoeting met Excelsior, doelend op de strijd om rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen