Standard verlengt ongeslagen reeks tegen Cercle Brugge

27 februari 2015, 23:12

Door voor de negende keer op rij ongeslagen te blijven heeft Standard Luik de druk op Club Brugge en Anderlecht, respectievelijk eerste en tweede in de Belgische Pro League, opgevoerd. De formatie van coach José Riga won vrijdag op het eigen Sclessin met 1-0 van Cercle Brugge.

Door de winst komt Standard op vijftig punten, waarmee het derde staat. Club Brugge gaat met 52 punten aan de leiding, Anderlecht heeft er één minder en bezet de tweede positie. Wel hebben Club Brugge en Anderlecht nog een wedstrijd tegoed. Club Brugge ontvangt zondag Moeskroen-Péruwelz, Anderlecht speelt op dezelfde dag thuis tegen KV Kortrijk.

Makkelijk had Standard Luik het niet tegen Cercle Brugge. De enige en dus beslissende treffer van de avond viel pas in de 89ste minuut, door toedoen van Ricardo Faty (foto). De invaller scoorde uit een voorzet van Darwin Andrade. Op basis van het spelbeeld was de overwinning van Standard wel verdiend. De thuisploeg speelde weliswaar niet groots, maar de bezoekers uit Brugge zetten daar nauwelijks iets tegenover in aanvallend opzicht. Toch werd het in blessuretijd nog bijna gelijk, maar voormalig RBC Roosendaal-speler Tim Smolders stuitte op keeper Yoann Thuram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen