Stekelenburg: "Wil weer spelen, maakt niet uit waar"

26 februari 2015, 00:02   Bijgewerkt: 26 februari 2015, 07:44

Vanaf de bank bekeek Maarten Stekelenburg de Champions League-wedstrijd van AS Monaco tegen Arsenal. De 54-voudig Oranje-international kent die plek goed, want hij is dit seizoen in alle belangrijke wedstrijden tweede keus achter Danijel Subaši?. Alleen in de nationale bekertoernooien mag Stekelenburg spelen.

Gefrustreerd over zijn bijrol is Stekelenburg niet, toen hij tekende bij Monaco was al duidelijk dat hij niet de eerste keeper zou worden. "Ik wist hoe de situatie was toen ik hier tekende. Hier had ik een paar jaar geleden niet voor gekozen. Maar na Fulham was dit voor mij weer een stapje hoger op", legt hij uit bij de NOS.

"Natuurlijk wil ik graag spelen, maar Subašic doet het geweldig. Hij is heel belangrijk voor onze ploeg", aldus Stekelenburg, die nog niet weet hoe lang hij bij AS Monaco blijft. De club uit het Prinsdom heeft hem dit seizoen gehuurd van Fulham, met optie tot koop. "Ik moet straks kijken wat Monaco met me wil en dan zelf een beslissing over mijn toekomst nemen. Maar ik wil gewoon spelen, dat is het belangrijkste. Het maakt niet uit waar."

Ondanks zijn rol als reserve genoot Stekelenburg woensdag van de overwinning van zijn ploeg op Arsenal. "We hebben het heel goed gedaan. Dit had ik ook niet verwacht. Maar het liep zoals het moest lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen