De Graafschap zegt dertien contracten formeel op

17 maart 2015, 17:19
De Graafschap zegt dertien contracten formeel op

Dertien spelers van De Graafschap hebben een ontslagbrief op de deurmat gevonden. De club uit Doetinchem heeft de aflopende contracten van deze selectiespelers formeel opgezegd. Het gaat om Jasper Heusinkveld, Soufian Echcharaf, Tim Bakens, Jerry van Ewijk, Jordan Calvete, Tigran Gazarjan, Santy Hulst, Jordy van de Kracht, Vlatko Lazic, Edwin Linssen, Milan Massop, Ted van de Pavert en Robin Propper.

Zoals iedere club uit het betaald voetbal, moet De Graafschap aflopende contract vóór 1 april formeel opzeggen. Doen de Superboeren dit niet, dan hebben de betreffende spelers recht op een extra contractjaar.

Na 1 april kan De Graafschap nog besluiten om enkele van deze dertien spelers alsnog een nieuw contract aan te bieden, meldt de club. "De spelers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht en kennen de procedure", aldus de Doetinchemmers. Welke van deze dertien spelers mogelijk toch mogen blijven, is niet duidelijk.

De Graafschap staat achtste in de Jupiler League en hoopt op deelname aan de nacompetitie.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen