FC Twente zegt twaalf aflopende contracten formeel op

23 maart 2015, 18:31
FC Twente zegt twaalf aflopende contracten formeel op

FC Twente heeft de contracten van twaalf spelers formeel opgezegd. Het gaat om Andrej Rendla, Filip Bednarek, Rasmus Bengtsson, Tim Breukers, Dico Koppers, Ryo Miyaichi en Orlando Engelaar van het eerste elftal en Jong FC Twente-spelers Derre Kwee, Matheus de Wit, Dario Tanda, Sven Verlaan en Alvin Daniels.

Deze spelers zijn allen in het bezit van een aflopend contract en deze worden niet verlengd en eventuele opties worden ook niet gelicht. Het is echter niet uitgesloten dat één of meer van bovengenoemde voetballers na de zomer toch nog in Twentse dienst is.

"CAO-bepalingen schrijven voor dat een betaaldvoetbalorganisatie spelers met een tussentijds verlengde aflopende verbintenis en/of een optie in hun contract voor 1 april dient te informeren. Zoals recentelijk is aangegeven worden aflopende verbintenissen in principe niet verlengd. De clubleiding voert de komende periode gesprekken met de personen in kwestie", klinkt het op de officiële website van FC Twente.

Ook (jeugd)trainers, stafleden en de speelsters van FC Twente zijn formeel op de hoogte gesteld van het feit dat hun aflopende contract niet wordt verlengd. De Tukkers kampen met financiële problemen en kondigden eerder deze maand al aan dat de vrouwentak wordt afgestoten en wordt ondergebracht in een stichting.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen