Lens kent Dnjepr: "Ajax zal het heel moeilijk krijgen"

11 maart 2015, 12:27

Jeremain Lens verdient zijn brood in Oekraïne en kan daarom een goede inschatting maken van de krachten van Dnjepr Dnjepropetrovsk, komende donderdag de opponent van Ajax in de achtste finale van de Europa League. De Nederlandse international denkt dat de Ajacieden een zware dobber zullen hebben aan de Oekraïense club.

"Ajax is niet bezig aan zijn sterkste seizoen. Djnepr ook niet, maar ze moeten er in Amsterdam niet vanuit gaan dat het makkelijk wordt. Ik voorspel je dat Ajax het heel moeilijk krijgt", zegt Lens in gesprek met Helden Online. Zijn club Dynamo Kiev zit ook nog in het toernooi, maar de Nederlander is geblesseerd voor het duel met Everton. "In de Europa League-wedstrijd tegen Guingamp, ruim drie weken geleden, kreeg ik een knietje in mijn bovenbeen. Ik hoop weer voldoende fit te zijn als de selectie voor het Nederlands elftal bekend wordt gemaakt, volgende week."

Lens heeft het naar zijn zin Kiev, maar weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. "Dinamo Kiev is een mooie club, we staan bovenaan, we hebben een goede trainer met wie ik het goed kan vinden, oud-international Serge Rebrov, maar mijn ambitie is om nog wel een keer in Engeland te voetballen. Ik heb voor vier jaar getekend, mijn contract loopt na dit seizoen nog twee jaar door, maar als we kampioen worden, zou dat een mooi moment kunnen zijn om afscheid te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen