"Na zege op Feyenoord rustig over landstitel praten"

22 maart 2015, 10:25

Mocht PSV vanmiddag (zondag, 14.30 uur) drie punten pakken in De Kuip, dan lijkt de laatste lastige horde richting het kampioenschap genomen te zijn. De Eindhovenaren lijken de landstitel - ook bij een nederlaag tegen Feyenoord - niet meer te kunnen ontgaan, maar de koploper van de Eredivisie rekent zich ondanks een marge van elf punten met nummer twee Ajax nog niet rijk.

PSV wil niet te vroeg juichen, wordt elke week duidelijk. "We zijn vooral voorzichtig omdat het vele jaren zo is gegaan dat we met veel punten los stonden en het uiteindelijk toch weggaven", verklaart Luciano Narsingh tegenover de NOS. "Voor ons is eigenlijk elke wedstrijd een finale. En dan kunnen we kijken waar we aan het einde van de rit staan", stelt de vleugelaanvaller van PSV.

"Hoe meer je wint, hoe dichter bij de landstitel je komt", voegt Narsingh toe. "Dus als je van Feyenoord wint, zijn we toch wel een stap dichterbij. En kunnen we er misschien rustig over gaan praten", aldus de snelheidsduivel, die nog niet helemaal tevreden is over zijn eigen prestaties. Hij ondervindt nog steeds hinder van zijn zware knieblessure. "Je moet na zo'n blessure eigenlijk alles opnieuw leren. Opnieuw leren lopen, vertrouwen opdoen in de duels. Dat begint nu te komen. Ik moet zeggen dat ik daar heel lang mee heb gezeten. Ik weet dat ik nog veel beter kan. Gelukkig zit er nog rek in. Ik ben nog jong en heb nog genoeg jaren om weer te vlammen."

PSV heeft het traditioneel lastig in De Kuip, er werd daar vijf seizoenen voor het laatst gewonnen. Narsingh hecht echter niet veel waarde aan dit gegeven. "We weten dat de kansen altijd komen bij ons. Vorig jaar lieten we vaak ons hoofd zakken bij een tegendoelpunt. Nu hebben we altijd het gevoel van: ja, we gaan nog scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen