Roda verlengt met viertal, Guy Ramos moet weg

31 maart 2015, 09:57
Roda verlengt met viertal, Guy Ramos moet weg

Guy Ramos kan na dit seizoen transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Roda JC Kerkrade heeft ervoor gekozen om een optie in het aflopende contract van de centrale verdediger niet te lichten, meldt de club. Datzelfde heeft Roda gedaan bij Crescendo van Berkel, Jesse Wijnen, Sebastiaan de Jongh en Kai Bösing.

De 29-jarige Ramos speelt sinds medio 2013 bij Roda en degradeerde vorig seizoen met de club uit de Eredivisie. Eerder stond de international van Kaapverdië onder contract bij FC Dordrecht en RKC Waalwijk. De centrale verdediger heeft een bijzonder record in handen: in de historie van het Nederlandse betaald voetbal kreeg niemand meer rode kaarten dan hij. In totaal werd hij al elf keer met rood van het veld gestuurd.

In tegenstelling tot Ramos blijven Hicham Faik, Mitchel Paulissen, Rigino Cicilia en Daryl Werker na dit seizoen wel bij Roda JC Kerkrade. De club heeft bij deze spelers de opties in de aflopende contracten gelicht.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen