Feyenoord licht optie in aflopend contract Wilkshire

Ger
2 april 2015, 15:05

Feyenoord gaat een seizoen langer door met Luke Wilkshire. De Rotterdamse club heeft de optie in het aflopende contract van de 33-jarige verdediger gelicht. De Australiër, die afgelopen seizoen transfervrij werd overgenomen van Dinamo Moskou, ligt nu tot medio 2016 vast.

Wilkshire speelde tot dusver 25 officiële wedstrijden voor de Kuipbewoners. Door dit aantal is de optie in zijn contract automatisch gelicht. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord. Sinds mijn komst acht maanden geleden geniet ik enorm van mijn tijd in Rotterdam en daarom ben ik erg blij dat ik nog een jaar bij deze mooie club kan blijven", zegt Wilkshire op de website van Feyenoord. "Bovendien voelen ook mijn vrouw en kinderen zich hier helemaal thuis, dat is voor mij een prettige gedachte."

"Dat Luke dit seizoen zoveel heeft gespeeld, zegt eigenlijk genoeg over zijn kwaliteiten", aldus technisch directeur Martin van Geel. "Luke kon vanaf de eerste competitiewedstrijd direct rekenen op een basisplaats en vult de rechtsbackpositie prima in, mede vanwege zijn bijdrage in aanvallend opzicht. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij ook komend seizoen van waarde kan zijn voor het elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen