Kluivert is 'hoopvol gestemd': "Zestig procent kans"

12 juni 2015, 18:57

Door het 0-0 gelijkspel van woensdag op eigen bodem tegen Cuba is de klus voor Patrick Kluivert om Curaçao naar het WK te loodsen een stuk moeilijker geworden. Komende zondag staat de return op Cuba op het menu en Kluivert heeft ondanks de remise in het heenduel vertrouwen in een goede afloop.

Als Curaçao zondag Cuba elimineert, is de WK-droom van het land nog altijd in leven. "Het zal niet makkelijk worden, maar ik ben hoopvol gestemd", blikt Kluivert in gesprek met VI vooruit op de return. "Als we daar scoren, delen we een flinke tik uit. In dat opzicht is de 0-0 geen slechte uitslag geweest. Ik geef ons zestig procent kans om de volgende ronde te bereiken."

De omstandigheden in Havana zijn niet best, zo heeft Kluivert begrepen. "Het moet een grasveld zijn dat nergens over gaat. Vol kuilen en gaten, in een stadion met hele steile tribunes. Daardoor blijft de warmte in het stadion hangen. We spelen midden op de dag, dus het zal sowieso een slopend gevecht worden. We zijn er klaar voor, dit avontuur moet na zondag een vervolg krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen