Bosz ziet kansen: "We willen thuis met 4-0 winnen"

31 juli 2015, 07:32
Bosz ziet kansen:

Peter Bosz weigert zich neer te leggen bij de uitschakeling van zijn club in Europa. In Engeland verloor Vitesse met 3-0 van Southampton en dus lijkt het kansloos voor een plek in de laatste voorronde van de Europa League, maar de coach van de Arnhemmers ziet dat anders.

"Vandaag zou ik willen zeggen: onnodig. Ik vond dat wij in hele fases niet onder deden voor Southampton", zegt Bosz bij Omroep Gelderland over de nederlaag van zijn ploeg in het St. Mary's Stadium.

Volgens de trainer is Vitesse nu echter niet in één klap kansloos. "Het is wel een stuk moeilijker geworden", geeft hij toe. De opdracht is helder: thuis met minimaal 3-0 winnen. Dat lijkt een vrijwel onmogelijke opgave, maar de voormalig middenvelder ziet dat anders. "We willen zelfs met 4-0 winnen in GelreDome."

Overigens lijkt de trainer van Southampton, Ronald Koeman, niet meer te geloven in de kansen van Vitesse. "Ik ben blij met het eindresultaat", sprak de oud-trainer van de Arnhemse club na afloop van de 3-0 overwinning. "Zo'n derde doelpunt is in het Europese voetbal van groot belang. Nu is het in principe beslist."

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen