Bosz hoopt op stunt in return: "Het is nog mogelijk"

Ger
5 augustus 2015, 15:36

Peter Bosz beseft dat Vitesse voor een vrijwel onmogelijke klus staat om zich te plaatsen voor de volgende Europa League-voorronde. De Arnhemmers moeten donderdag in de thuiswedstrijd tegen Southampton een 3-0 nederlaag zien weg te poetsen. De trainer zal zijn elftal aanvallend laten acteren, zonder daarbij onnodige risico's te nemen.

"Wij spelen zowel thuis als uit ons eigen systeem. Die is al aanvallend. Als we vanaf de eerste minuut nóg aanvallender gaan spelen, dan wordt het naïef dus dat denk ik niet", aldus Bosz op de website van Vitesse. "De spelers moeten er geloof in hebben en met het publiek achter ons, ik geloof dat er bijna 20.000 kaarten zijn verkocht, gaan we er in ieder geval wel voor."

De oefenmeester weet dat Vitesse slechts een minimale kans heeft om Southampton alsnog uit de kwalificaties te drukken. "Als je realistisch bent, zal het heel moeilijk worden om verder te gaan", zegt Bosz. "Maar het is nog mogelijk. We willen zo goed mogelijk voor de dag komen en als we een snelle goal kunnen maken, dan weet je nooit wat er kan gebeuren."

Sheran Yeini, Arnold Kruiswijk en Renato Ibarra hebben inmiddels weer getraind, maar ontbreken donderdag nog. Dat geldt ook voor de kersverse aanwinst Dominic Solanke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen