Van de Looi: "Het was een heel prettige middag"

13 september 2015, 19:43

FC Groningen is uitstekend begonnen aan de serie van zeven wedstrijden in drie weken tijd. De equipe uit de Martinistad won zondag de streekderby tegen SC Heerenveen in de eigen Euroborg met 3-1. Coach Erwin van de Looi sprak na afloop van een verdiende overwinning.

"Het was een heel prettige middag waarin we een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "We wilden uitstralen dat wij de baas zijn in de Euroborg en daarin slaagden we goed. We voetbalden goed en konden goed druk zetten. We hadden in de eerste helft zelfs genoeg kansen voor de 3-0. Slagveer kreeg een kans namens Heerenveen, maar dat was dan ook het enige dat we hebben weggegeven."

"In de tweede helft waren we beducht op eventuele tactische wijzigingen van Heerenveen, maar die kwamen er niet echt. Ze gingen alleen wat hoger druk zetten. Ik vind dat we dik en dik verdiend gewonnen hebben. Ik heb mooie en goede dingen gezien. Van de vier thuiswedstrijden op een rij was dit de allerbelangrijkste. We wilden goed beginnen aan de reeks en hebben veel vertrouwen. We kijken nu al uit naar de wedstrijd van aanstaande donderdag in de Euroborg, tegen Olympique Marseille."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen