Hecking over duel met PSV: "Winnen niet onze plicht"

20 oktober 2015, 18:03

Na twee speeldagen hebben alle vier de clubs in groep B van de Champions League drie punten. VfL Wolfsburg-coach Dieter Hecking denkt dan ook niet dat het thuisduel met PSV van morgen (woensdag) beslissend zal zijn.

"Wat de uitslag ook wordt, het zal niet de inleiding vormen voor de beslissing van onze groep", zegt Hecking op de officiële website van de UEFA. "Natuurlijk zullen wij ons bij een overwinning in een betere positie bevinden dan PSV, maar het is niet onze plicht om te winnen. Winnen is iets dat we willen. Maar als we winnen, dan is er nog niets beslist in onze poule aangezien er nog drie duels te spelen zijn. Daarom bekijken wij het van wedstrijd tot wedstrijd. We hebben morgen een kans om te winnen. Maar ook al verliezen we, dan nog hebben we een goede kans om verder te gaan."

"PSV heeft een evenwichtig elftal en een levendige ploeg, daar moeten wij op het veld goede antwoorden op vinden", analyseert Hecking de regerend kampioen van Nederland. De oefenmeester houdt vooral rekening met Luuk de Jong, die in het verleden bij Borussia Mönchengladbach niet wist te imponeren. "Maar De Jong heeft zijn oude niveau teruggevonden. We moeten op onze hoede zijn voor hem, als hij speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen