Hecking: "We kunnen ook in Eindhoven winnen"

22 oktober 2015, 08:03

In de eerste helft kon VfL Wolfsburg woensdagavond PSV niet van zich af schudden, maar in het tweede bedrijf trokken de Duitsers het duel na een snelle treffer van Bas Dost naar zich toe. Dankzij de 2-0 overwinning hebben Die Wölfe uitstekende papieren om zich voor de volgende ronde te plaatsen. Coach Dieter Hecking mikt dan ook op een plaats bij de laatste zestien teams.

Hecking vond dat Wolfsburg zeer volwassen speelde tegen PSV. "Daar ben ik zeer trots op. We hebben veel geduld en volwassenheid getoond. Zo moet je spelen in de Champions League", weet de trainer van de Bundesliga-club. "Toch hebben we PSV een kans gegeven om terug in de wedstrijd te komen", doelt Hecking op de penalty van Jürgen Locadia, die gestopt werd door keeper Diego Benaglio.

Wolfsburg heeft genoeg kwaliteit, maar Hecking weet dat dit alleen niet genoeg is. "We zijn nog steeds lerende en moeten negentig minuten gefocust zijn. Als dit in de volgende drie duels lukt, dan zijn we vol vertrouwen om de volgende ronde te halen. Ik ben ervan overtuigd dat we ook in Eindhoven kunnen winnen."

Wolfsburg heeft zes punten in Groep B, twee meer dan Manchester United en CSKA Moskou. PSV staat laatste, met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen