Neymar terug bij Brazilië voor kraker tegen Argentinë

22 oktober 2015, 16:02

Neymar moest de start van het Zuid-Amerikaanse kwalificatietoernooi voor het WK 2018 in Rusland aan zich voorbij laten gaan wegens een schorsing, maar de aanvaller van FC Barcelona keert voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Argentinië (12 november) en Peru (17 november) terug in de selectie van bondscoach Dunga.

Paris Saint Germain-speler Lucas Moura maakt ruimte voor Neymar. Naast de terugkeerde vedette valt de naam van Cássio Ramos op. De 28-jarige doelman heeft een verleden bij PSV en staat momenteel onder contract bij Corinthians. Naast Cássio heeft ook Danilo (Real Madrid) een uitnodiging gekregen van Dunga, die ook weer een beroep doet op Kaká (Orlando City).

Er is een belangrijke periode aangebroken voor de Seleçao, omdat er in de kwalificatiecyclus al van Chili (2-0) verloren werd. In Brazilië wordt gezegd dat de toekomst van Dunga afhangt van het resultaat in de kraker tegen Argentinië. Overigens wonnen De Goddelijke Kanaries wel met 3-1 van Venezuela. Argentinië staat na twee duels slechts op één punt.

De volledige selectie van Brazilië

Doel: Jefferson (Botafogo), Cássio (Corinthians), Alisson (Internacional).

Verdediging: Daniel Alves (Barcelona), Danilo (Real Madrid), David Luiz (Paris Saint-Germain), Filipe Luís (Atlético Madrid), Gil (Corinthians), Marcelo (Real Madrid), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Miranda (Internazionale).

Middenveld: Elias (Corinthians), Fernandinho (Manchester City), Kaká (Orlando City), Lucas Lima (Santos), Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Oscar (Chelsea), Renato Augusto (Corinthians).

Aanval: Douglas Costa (Bayern München), Hulk (Zenit Sint-Petersburg), Neymar (Barcelona), Ricardo Oliveira (Santos) en Willian (Chelsea).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen