Kramer leidt Feyenoord naar zege in Rotterdamse derby

28 november 2015, 21:55   Bijgewerkt: 28 november 2015, 22:01

Feyenoord mag zich voorlopig weer even de beste voetbalclub van Rotterdam noemen. In stadion Woudestein versloeg het de kleine broer Excelsior met 2-4. Spits Michiel Kramer eiste daarbij de hoofdrol voor zich op. Hij scoorde drie keer en dat betekende zijn eerste hattrick in de Eredivisie. De overige doelpunten kwamen van Dirk Kuyt, Daryl van Mieghem en Tom van Weert.

Afgelopen zomer werd Kramer binnengehaald in Rotterdam als de echte targetman, die voor vele doelpunten moest gaan zorgen. Colin Kazim-Richards voldeed niet aan de verwachtingen en dus moest er een nieuwe spits komen die wel veel doelpunten zou maken. Hoewel een overstap naar Feyenoord eerst leek te mislukken, kwam Kramer eind augustus dan toch naar De Kuip.

Toch kwam Excelsior vlak voor rust op 1-2 via Daryl van Mieghem. Kuwas baande zich een weg door de Feyenoord-verdediging en uiteindelijk kwam de bal terecht bij de geheel vrijstaande Van Mieghem, die van dichtbij binnen schoot. Excelsior ging zo met goede moed de kleedkamers in en hoopte in de tweede helft helemaal terug te komen in de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen